KENDİNİZİ SEVİN, HAREKET EDİN

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün obezite ile ilgili yaptığı programlar dahilinde Yakutiye Spor Salonunda spor yapan yaklaşık 100 bayanı ziyaret etti.

10 Kasım 2012 Cumartesi 09:50
KENDİNİZİ SEVİN, HAREKET EDİN

Furkan NEHRİ
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Palandöken Kaymakamı Ahmet Katırcı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye Spor Salonu'nda zayıflamak için spor yapan bayanları ziyaret etti. Vali Öztürk, programda yaptığı konuşmada, obezitenin çağın hastalığı olduğunu söyledi. Öztürk, “Bu hastalığı hep birlikte yenmemiz gerekir. Özellikle ev hanımlar hareketsiz kaldıklarından dolayı aşırı kilo alıyorlar. Müdürlüğümüzün faaliyetlerini takip ederek bu kilolardan kurtulun. En son 'Segirt Dadaş Segirt' sloganıyla yürüyüş yaptık. Bu tür etkinlikler devam edecektir. Devlet olarak tüm imkanları sizlere sunuyoruz. Salonlarımızı açıyoruz, servislerle evlerinizden alıyoruz. Sizden tek bir ricam var, kendinizi seviyorsanız bu sporları ihmal etmeyin. Daha rahat bir yaşam için şişmanlıkla mücadele edin ve hareketsiz kalmayın“ diye konuştu. Vali Sebahattin Öztürk konuşmasının ardından salonda bulunan bayanların isteklerini dinledi. Servislerin çoğaltılmasını isteyen bayanlar, Vali Öztürk‘ten 'Belediye ile görüşeceğiz' cevabını aldı.

 

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 10:09
Anahtar Kelimeler:
Sebahattin Öztürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.