KEÇİÖREN’DE ERZURUM RÜZGARI ESİYOR

ESAV Başkanı Aksungur, gazeteciler ve vatandaşlarla birlikte halay çekti…

24 Mayıs 2013 Cuma 12:43
KEÇİÖREN’DE ERZURUM RÜZGARI ESİYOR
Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu İlleri Tanıtım Günleri renkli görüntülere sahne oluyor. Erzurum ile birlikte 14 ilin yöresel kültür ve lezzetlerinin görücüye çıktığı tanıtım günleri, 25 Mayıs tarihine kadar Ankara Keçiören’de devam edecek.
Doğu Anadolu Bölgesi Kültür ve Sanat Günleri Festivali’nde Erzurum’u Ankara’da bulunan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) temsil ediyor. Erzurum kültürünün, yöresel lezzet ve değerlerinin görücüye çıktığı festival ziyaretçi akınına uğruyor. ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, festival için Erzurum basınını da Ankara’ya davet etti. Erzurum basını ile birlikte festival alanında incelemelerde bulunan Veysel Karani Aksungur, yöresel değerlerin bulunduğu standları gezdi, Erzurum’dan katılan vatandaşlar ve basın mensuplarıyla birlikte halay çekti.
Vakıf olarak tanıtım günlerinin Erzurum ayağının sorumluluğunu üstlendiklerini ve Erzurum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini vurguladı. 




Editör

Son Güncelleme: 24.05.2013 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan dinç 2013-05-26 09:43:26

selamu aleykum erzurumu bolesıne öne cıkarıp vede geneleklerımızı göreneklerımızı ankarada ve türkiyenin her yerınde sunan ekıblerımıze öncelıkle başkanımız veysel beye ve yardımcılarına emeğı gecen tüm hemşerılerımıze içdenlıkle teşekkur edıyorum allahdan onlerının daima acık olmasını be başarılarının devamını beklıyorum allah razıolsun dıyorum önunuz acık olsun allaha emanet olun