KAZAZEDE ÖĞRENCİLER GÖZYAŞLARI ARASINDA KARŞILANDI

Voleybol grup maçlarına katılmak için Erzurum'a giderken bindikleri midibüsün kaza yapması sonucu yaralanan öğrenciler Cizre'ye döndü. Aileleri çocuklarını okul bahçesinde gözyaşları arasında karşıladı.

04 Nisan 2012 Çarşamba 12:25
KAZAZEDE ÖĞRENCİLER GÖZYAŞLARI ARASINDA KARŞILANDI
Voleybol Turnuvası'nda Şırnak Şampiyonu olan ve Erzurum'daki grup müsabakalarına katılmak için Cizre Belediyesi'nin tahsis ettiği midibüsle Erzurum'a giden Cizre İsmail Ebul-İz İlköğretim Okulu Voleybol takımının bindiği midibüsün kaza yapmıştı. Kazada yaralanan öğrenciler tedavi gördükleri hastaneden taburcu olduktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, Şube Müdürü Celal Bulut ve okul müdürü Ahmet Gümüş ile birlikte Erzurum Valiliği İl Özel İdaresi'nin tahsis ettiği araçla Cizre'ye gönderildi.
Öğrenciler Erzurum'dan yola çıkarken Cizre'deki aileler ise okul bahçesinde büyük bir heyecan ve gözyaşları arasında çocuklarının gelmesini bekledi. Öğrencileri taşıyan midibüsün okul bahçesine girmesiyle birlikte sevinç ve gözyaşları birbirine karıştı.
Kazazede öğrencilerle birlikte Cizre'ye dönen İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Gören, "Bir öğrencimizin hayatını kaybettiği ve 19 kişinin yaralandığı kazadan dolayı büyük bir acı yaşadık. Öğrencilerimiz Şırnak Şampiyonu olarak Erzurum'daki grup maçlarında bizleri temsil etmek için yola çıktı. Büyük bir coşkuyla yola çıkan öğrencilerimizin bu sevinç ve coşkusu meydana gelen kazadan sonra büyük bir acıya dönüştü. Bundan dolayı öncelikli olarak kazada hayatını kaybeden Melek Aşkın'a Allah'tan rahmet diler, ailesine, öğretmenlerine, okul müdürüne, Eğitim camiası adına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.
Gören, kazanın ardından öğrencilerin yardımına koşan ve gerekli hassasiyeti gösteren Erzurum Valisi ve Vali Yardımcılarına, Hastane Baştabibine, İl Gençlik Spor Müdürü ve çalışanlarına, İl Milli Eğitim Müdürü ve çalışanlarına, İl Özel İdaresi Müdürü ve çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Cizre halkı ve Cizre Milli Eğitim camiası adına teşekkür etti.
Erzurum İl Özel İdaresine ait midibüsle Cizre'ye gelen kazazede öğrenciler aileleri ve velililer tarafından gözyaşları arasında evlerine götürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2012 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.