KAYMAKAM ÖZ’E VEDA YEMEĞİ

Denizli’nin Honaz Kaymakamlığı’na atanan Aziziye Kaymakamı Zafer Öz için veda yemeği düzenlendi.

admin
admin
16 Aralık 2016 Cuma 08:43
KAYMAKAM ÖZ’E VEDA YEMEĞİ
Erzurum Şeker Fabrikasında düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Zafer Öz, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Ulaştırma Binb. Yetkin Yelmen, Aziziye Belediye Başkan Vekili Halil Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Vekili İdiris Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Binb. Selahattin Zobalı, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal, Belediye Başkan Yardımcıları, Şeker Fabrikası Müdürü Ali Kul, Kamu Kurum ve Kuruluşları temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Şehit Yakınları, Mahalle Muhtarları ve Kaymakamlık Personeli katıldı. Yemeğe katılan davetlilerin Kaymakam Zafer Öz’e sunduğu hediye ve plaketler ile devam eden programda, Kaymakam Zafer Öz, veda konuşması yaptı.
“Uzaktan yakından gelen tüm arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Görevim süresince Erzurum’u ve Aziziye ilçesini çok sevdim ve ayrılmak çok zor.” diyen Öz, şunları söyledi; “Veda sözcüğü adı üzerinde burukluk bırakıyor insanda. Başlangıçlar, bitişler ve vedalar bu işin içerisinde var. Başladığımız zaman biteceğini de biliyoruz, bu anlamda duygusal anlar yaşanıyor. Kaymakamlık mesleğini icra ettiğim Konya, Kastamonu, Siirt ve son olarak bugün itibariyle veda edeceğim güzel anılarımın olduğu Erzurum ilinden de iyi dilek ve temennilerimle ayrılıyorum. Allah nasip ederse yarından itibaren Denizli’de yeni görevime başlayacağım. Birlikte çok güzel mesailerimiz oldu. Güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bu zaman zarfında hepinizin desteğini yakinen hissettim. Bundan dolayı herkese bir teşekkür borçluyum. Ülkemiz şuanda zor bir süreçten geçiyor. Yüzyılın ihaneti olarak nitelenen 15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Ben o süreçte Erzurum ilinin kadirşinas insanlarının, demokrasiyle olan bağlılıklarını ve onu koruma yolundaki azimlerini yakinen görmüş oldum. En son yaşadığımız üzücü hadise de polislerimizi ve vatandaşlarımızı kaybettik, onların ruhları şad olsun. Bizler geride kalanlar olarak tıpkı ecdadımızın vatanı bize miras bıraktığı gibi bizden sonraki gelen nesillerimize de bu vatanı medeni ve gelişmiş bir şekilde teslim edeceğiz. Bizlerin bu kararlığını ve bütünlüğünü, hiçbir güç bozamaz. İnşallah bu düşmanlarımız ve içimizde bunların iş birlikçisi olan hainler amaçlarına ulaşamayacaklar ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti geleceğe olan yolculuğuna devam edecektir.”
Kaymakam Öz, “Aziziye hakkında her zaman iyi şeyler hatırlayacağım. Burada çok güzel anılarımız oldu sizleri tanımış olmak benim için apayrı bir onur duygusu. İnşallah birlikte çalıştığımız zaman zarfında eğer kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Benden yana varsa helal olsun. Aziziye’den bir ses bir soluk duymak bizi her zaman gururlandıracak ve mutlu edecektir. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından gelen tüm arkadaşlara sevgi saygılarımı sunuyorum.”  

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.