Kaymakam Karahan'a teşekkür

Tekman Belediyesi ve kaymakamlığının organizasyonuyla, Tekman mahallelerinde görev yapan 30 muhtar Ankara, Çanakkale ve Bursa'yı gezdi.

admin
admin
02 Haziran 2017 Cuma 17:57
Kaymakam Karahan'a teşekkür

Gezinin ilk ayağında Ankara'ya giden muhtarlar, Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir ve Orhan Deligöz’ü ziyaret ederek meclis oturumuna katıldı.

İkinci ziyaret yeri olarak Çanakkale'ye geçen heyet, Gelibolu Yarımadası, Çanakkale Şehitliği ve Milli Parkını ziyaret etti.

Çanakkale ziyaretinin ardından Bursa'ya hareket eden heyet, ilde gerçekleştirilen "Erzurum Günleri" etkinliğine katılıp, Tekman Belediyesi’ne ait standı ziyaret etti.

Bursa'da Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından karşılanan muhtarlar Bursa'daki tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Gezi programından memnuniyetini dile getiren muhtar heyeti, organizasyonu düzenleyen Tekman Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kemal Karahan'a teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.