KAYAK MERKEZLERİNDE ÖNCELİKLİ HEDEF GÜVENLİK

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

23 Ekim 2014 Perşembe 22:42
KAYAK MERKEZLERİNDE ÖNCELİKLİ HEDEF GÜVENLİK
Ziyarette Başkan Yardımcısı Kırşan, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri İşletmelerinin kayak sezonu öncesi ve sonrası için yapılan çalışmaları hakkında Vali Altıparmak’a bilgiler sundu.
Erzurum’da ve Türkiye genelinde kayak sporunun gelişmesinde önemli katkılar sağlayan Erzurum Kayak Kulübü ile görüşmelerin sağlandığını belirten Başkan Yardımcısı Kırşan, 2014-2015 kış sezonunda Palandöken Kayak Merkezi’nde yer alan mevcut tesislerinde faaliyetlerine devam edebilmesi için yasal mevzuat çerçevesinde çalışmalara başlandığını anlattı.
Liftlerin güvenli bir şekilde işletilebilmesi için gerekli bakımlar yapıldığını ve güvenli olmayanların kapatıldığını açıklayan Başkan Yardımcısı Kırşan, “Gondolun uluslararası standartlara uygun bir şekilde işletilebilmesi ve özellikle can güvenliğinin sağlanması için geniş kapsamlı ve büyük bir bakımdan geçmesi gerekmektedir. Söz konusu bakımda tüm gondol ekipmanları detaylı testlerden geçirilecek ve gerekli ekipmanlar yenilenecektir. Bu nedenle gondol için şart olan bakım onarım işine çok ciddi bir yatırım yapılacaktır. Gondolun bakım onarımı için gerekli alım süreci bütçe onayının ardından hemen başlatılmıştır. Gondolun bakım onarım çalışmaları devam ederken alternatif liftler kullanılarak gondol ile ulaşılabilen tüm pistlere ulaşım sağlanacaktır. Bakım onarım süreci sonunda yenilenecek ve modernize edilecek olan gondol güvenli bir şekilde Erzurum halkının kullanımına sunulacaktır’’ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2014 22:46
Anahtar Kelimeler:
Erzurumözelleştirme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.