Kayak Kulübüne kıymayın!

Kayak Kulübüne kıymayın!

admin
admin
19 Eylül 2017 Salı 07:57
Kayak Kulübüne kıymayın!

Vedat REFAYELİ

Erzurum Kayak Kulübü kadar Atakan Alaftargil de bu şehirde marka olmuş isimdir. Bilindiği gibi Alaftargil, geçtiğimiz günlerde Bülent Ülker’den o görevi devraldı ve bir basın açıklamasıyla yönetimini hem de yapacaklarını kamuoyuyla paylaştı.

Olimpiyat patentli spor adamı o Alaftargil’in oluşturduğu tamamı kayağı seven, paralı, heyecanlı gençlerden oluşan yeni yönetimden beklentilerimiz pek fazla ve bu bir sır değil! İşte o yönetimden biri ile dün karşılaştım, kısa zamanda neler yaptıklarını öğrenmek istediğimde söylediği şeyler çok şaşırttı beni. Ben Kayak Kulübü’nün geçen süre içerisinde hangi adımları attıklarını öğrenmek istiyordum, oysa onları birilerinin atacağını duydum, şok oldum.

Büyükşehir Belediyesi’nden onlara Palandöken dağında yıllardır Kayak Kulübü’nün uhdesinde olan binayı terk etmeleri mesajı verilmiş. Tabi hal böyle olunca elleri kolları bağlanmış, bir an önce mülkiyeti Büyükşehire ait olan binanın kendilerinde kalmasını sağlamlaştırmanın peşine düşmüşler. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in olumlu tavrı onları rahatlatıyormuş ama yine de bina ellerinden gidecek diye korkuyorlar, bu sebeple de ileriye dönük ciddi adım atamıyorlarmış! Buradan Kayak Kulübünün binasında gözü olan yetkililere sesleniyorum.

Bu çocukların şevkini kırmayın. Her biri kendi sektöründe önemli işlere imza atan bu adamları ellerini çabuk tutmaları için bilakis motive edin. Ben bunu bilir, bunu derim! Nokta!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumKayak Kulübü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.