KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ’DEN ÇAT ÇIKARMASI

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’a misafir oldu.

15 Şubat 2015 Pazar 14:21
KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ’DEN ÇAT ÇIKARMASI
Çat Belediye Başkanı Arif Hizmet Kılıç, İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınök Öz’ü konuk etti. Başkan Öz’ü makamında ağırlayan Arif Hikmet Kılıç, belediye çalışmalarıyla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduğu mevkidaşına ilçe turu attırmayı da ihmal etmedi.

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’la Erzurum’da bir araya geldi. Çat ilçesinde inceleme ve temaslarda bulunan konuk başkan, belediye çalışmalarıyla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduğu Arif Hikmet Kılıç’la birlikte esnafı ziyaret etti, ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Erzurum’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, özellikle Çat ilçesinde yapılan belediyecilik çalışmalarının göz doldurur nitelikte olduğunu dile getirdi. Kartal Belediyesi olarak, Çat Belediyesi ile her türlü hizmet işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Öz, “Erzurum’un şirin ilçelerinden birisi olan Çat’ta belediyecilik anlamında güzel işlere imza atılmaya başlanmış. Sayın Başkan Arif Hikmet Kılıç’ın, hayata geçirmeyi arzuladığı projelerle Çat ilçesinin çehresinin tamamen değişeceğine inanıyorum. Bu süreçte Kartal Belediyesi olarak bizler de Çat Belediyesi’ne her türlü katkıyı sunmaya hazırız” diye konuştu.

BAŞKAN KILIÇ: İŞİMİZ ÇAT, GÜCÜMÜZ ÇAT

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, ilçede yeni bir dönemi başlattıklarına dikkati çekerek, “İlçemiz Erzurum’un kesinlikle yeni markalarından birisi olacak. İlçemizdeki fiziki değişim ve dönüşüme ek olarak, sosyal, kültürel ve ekonomik hamleler yapmak için de canla başla çalışacağız” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün Çat ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Kılıç, bu tarz ikili ilişkilerin ve karşılıklı işbirliği adımlarının, moral ve motivasyon açısından da önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Kılıç, “Biz, Çat ilçemize hizmet için yola çıktık, bundan sonraki süreçte işimiz de Çat olacak, gücümüz de Çat olacak” ifadesini kullandı.

ESNAF VE KAHVEHANE ZİYARETİ…

Öte yandan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, misafirine ilçe turu da attırdı. Belediye tarafından hayata geçirilecek olan ticaret merkezi projesi hakkında Başkan Öz’e sahada bilgiler aktaran Başkan Kılıç, konuğuyla birlikte esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden başkanlar, daha sonra yapımı devam eden sosyal tesis ve belediye iş merkezinde de incelemelerde bulundu.

Çat ziyaretinde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e, Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.


Editör

Son Güncelleme: 15.02.2015 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayrettinylmz 2017-02-16 08:26:33

Memleketimin her neresi ve her kim olursa olsun hizmet edenlerden ALLAH razı olsun.
Bu aralar ERZURUM-ÇAT (Köyümüz) ismi fazlaca duyulur oldu. ALLAH Razı Olsun

Avatar
yilmaz miroglu 2015-02-28 21:31:50

çat ilçesi 50 yıldır tek bir yatırım tek bile yapılmadı yeni baskanimiz Arif bey 1 yılda çatı tüm türkiyenin konuştuğu ilçe haline geldi

Avatar
Harun yaşar 2015-02-15 20:32:59

Başkanım allah yolunuzu daim etsin başarılarınızın devamını dilerim...

Avatar
nurettin deniz 2015-02-15 15:16:49

Çevre aydınlatmasını ben yaptım elime sağlık