KARNESİNİ ALAN ÇOCUK ORTADAN KAYBOLDU

Erzurum'da 8'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Muhammet Taha Koç, karnesini aldığı gün ortadan kayboldu.

admin
admin
20 Haziran 2016 Pazartesi 18:54
KARNESİNİ ALAN ÇOCUK ORTADAN KAYBOLDU
Erzurum'da 8'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Muhammet Taha Koç, karnesini aldığı gün ortadan kayboldu. Oğlunun karnesinin çok iyi olduğunu teşekkür belgesi getirdiğini söyleyen babası Servet Koç gözyaşı dökerek, çocuğunu gören veya tanıyanların haber vermesini istedi.
EVE GERİ DÖNMEYİNCE POLİSE BAŞVURDULAR
Olay, karnelerin dağıtıldığı 17 Haziran günü meydana geldi. Şükrüpaşa Ortaokulu son sınıf öğrencisi Muhammet Taha Koç, Şükrüpaşa Mahallesi Çaykur Caddesi'ndeki evlerinden saat 12.40 sıralarında çıktı ve bir daha dönmedi. Sibel- Servet Koç çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Muhammet Taha Koç eve geri dönmeyince ailesi polise başvurdu. Oğlundan haber alamadıklarını belirten baba Servet Koç, Muhammet Taha'nın derslerinin çok iyi olduğunu, TEOG sınavından 418 puan aldığını belirtti.
''ÇOCUĞUMUN HAYATINDAN ENDİŞELENİYORUM''
Gözyaşı dökerek çocuğu gören ve tanıyanların haber vermesini isteyen baba Servet Koç şunları anlattı: "Karnesini aldıktan sonra eve gelmiş. Annesine iftarlık alalım demiş. Daha sonra evden çıkıyor ve daha dönmüyor. Çocuğumun hayatından endişeliyim, kaçtı mı kaçırıldı mı bilmiyorum. Oğlum seni çok seviyoruz. Annen, kardeşlerin perişan olduk. Benim çocuğum çok küçük. Allah rızası için görenler haber versin." 

Editör

Son Güncelleme: 20.06.2016 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.