KARNE HEDİYELERİ VALİ’DEN…

İşadamı Dr. İlhami Fındıkçı tarafından Horasan ilçesine bağlı Iğırbığır köyünde yaptırılan Hacı Zübet Fındıkçı Kur’an kursunun açılışına katılan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, dönüş yolunda öğrencileri sevindirdi.

21 Haziran 2014 Cumartesi 14:56
KARNE HEDİYELERİ VALİ’DEN…
Programının ardından Erzurum’a gelmek üzere Iğır Bığır Köyünden ayrılan Vali Altıparmak Kaynarca Köyünde yol kenarında gördüğü bir grup çocuğun yanında durarak kendileriyle bir süre sohbet etti. Karnelerinin durumunu ve yaz tatilini nasıl değerlendirdiklerini soran Vali Altıparmak erkek çocuklara uzaktan kumandalı oyuncak araba, kız çocuklara ise oyuncak bebek hediye etti. 

Vali Altıparmak’tan karne hediyelerini alan ve hatıra fotoğrafı çekilen çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Vali Altıparmak burada yanına gelen bazı vatandaşlarla da sohbet etti.

Editör

Son Güncelleme: 21.06.2014 15:06
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.