KARAMAN'DA VAHŞET: 4 ÖLÜ

Karaman'da cinnet getiren Afgan uyruklu genç, evde annesi, babası ve 2 kızkardeşini bıçaklayarak öldürdü. Evin kedisini bile kesti

31 Mayıs 2013 Cuma 10:14
KARAMAN'DA VAHŞET: 4 ÖLÜ
Mehmet Bey Mahallesi, Kenzi Caddesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan Afgan uyruklu Nezar A. (19), gece geç saatlerde evin balkonunda alkol adıktan sonra bunalıma girerek cinnet getirdi.
Mutfaktaki ekmek bıçağını alan Nezar A, odada yatan annesi Nesibe (52) ile dışarı kaçmaya çalışan ablası Naciye (23) ve kız kardeşi Mesude A'yı (17) defalarca bıçaklayarak öldürdü.
O sırada diğer odadan gürültüye bakmak için kalkıp gelen babası Ahmet A'yı (63) bıçaklamaya başladı. Yaralı olarak evden kendisini dışarı atan baba Ahmet A, caddenin ortasına yığıldı. Bu sırada Nezar A, evdeki kedinin de boğazını kesti.
Olaydan sonra evden çıkan Nezar A, üstü başı kan içinde evlerinin yakınındaki fırına gidip ekmek aldı. Soranlara da kaza yaptığını söyleyip ambulans çağırmalarını istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yolun ortasında yatan babayı Karaman Devlet Hastanesine kaldırdı. Baba Ahmet A. da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli Nezar A. ise gözaltına alındı. Karaman'da, ocak ayında Van'dan gelen Afgan uyruklu ailenin 17 yaşındaki oğulları Milad A'nın 28 Mart'ta intihar ettiği, Nezar A'nın o günden beri bu olaydan ailesini sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2013 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.