KARAÇOBAN’DA MODEL UÇAK KURSU

Erzurum’un Karaçoban İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanlığının (THK) işbirliği ile açılan “Model Uçak Yapımı “ kursunu tamamlayan 40 kursiyer öğretmenlere düzenlenen törenle sertifikalarını verildi.

25 Nisan 2014 Cuma 09:03
KARAÇOBAN’DA MODEL UÇAK KURSU
Törende konuşan Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanı Recai Solmaz, Model Uçak Yapımı Kurslarına Karaçoban İlçesi’nde ilginin hat safha da olduğunu ve kurslara katılımın da yüksek olduğunu söyledi. Solmaz; Türk Hava Kurumu Erzurum Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen Model Uçak rehber öğretmen kursuna katılan Öğretmenlerin ilçedeki öğrencilere bu kursları vererek havacılığın sevdirilmesini, bu kurslarında İlçede ve bölgede devam edeceğini söyledi.

THK Şube Başkanı ve Halk Eğitim Merkezi yöneticileri daha sonra başarılı olan kursiyerlere belgelerini verdi.

Kurs eğitmeni Murat Soylu ise; kurslara katılan kursiyerlere teşekkür etti. Belgelerini alan rehber öğretmen kursiyerler ise; amaçlarının okullarında öğrencilere havacılığı sevdirmek olduğunu söylediler.

Editör

Son Güncelleme: 25.04.2014 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.