KARAÇOBAN’DA KURAN OKUMA YARIŞMASI

Erzurum’un Karaçoban İlçesinde 9. sınıflar arası Kuranı Kerim Okuma yarışması yapıldı.

23 Ocak 2013 Çarşamba 12:35
KARAÇOBAN’DA KURAN OKUMA YARIŞMASI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Din Kültürü Öğretmenleri zümresi tarafından organize edilen Kuranı Kerim okuma yarışması lise konferans salonunda yapıldı. 260 öğrencinin katıldığı ve eleme usulü ile yapılan yarışma sonucun da finale kalan 15 öğrenci arasında yapılan yarışma sonucunda dereceye giren öğrenciler belirlendi.

Yarışma öncesinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Aydın, konuşmasında, 12 yıla çıkan zorunlu eğitim ilk defa Kuranı Kerimin seçmeli ders olarak seçen ve 9. sınıf öğrencilerin kendi aralarındaki düzenlemiş oldukları bir yarışma olduklarını ifade etti.

Kuran-ı Kerim-i ezbere okuyan Sevgi Yılan 1. olurken 2. Hasan Güvercin ve 3. de Sinem Demirdaş oldu. Kuran-ı Kerim-i yüzünden okuyan kızlardan Aysel Karakaya 1. , Hamiye Tırıl 2. ve Dilan Ersoy 3. oldu. Erkeklerden Hasan Barik 1., Hasan Güvercin 2. ve Sinan İpek ise 3. oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Cevat Çelik, Belediye Başkanı Sedat Gümüş ve ilçe Milli Eğitim müdürü Fatih Aydın tarafından ödülleri verildi. Yarışmada birinci olanlara tablet bilgisayar. İkincilere dijital fotoğraf makinası, üçüncülere ise MP 3 ve MP 4 verildi,

Programa İlçe Kaymakamı Cevat Çelik. Belediye Başkanı Sedat Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Aydın, İlçe Müftüsü ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 23.01.2013 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.