KARABÜK ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN REKTÖRE ZİYARET

Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Güzel ve Başkan Yardımcısı Adem Çelebi Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.

06 Nisan 2013 Cumartesi 19:08
 KARABÜK ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN REKTÖRE ZİYARET
Makamda gerçekleşen sohbette Rektör Uysal’ın, Karabük ve Karabük Üniversitesi için önemli bir yeri olduğunu belirten Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Güzel, “ Öncelikle şahsım ve derneğimiz adına Rektörümüze Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü kutlamaları çerçevesinde 30 Mart 2013’de düzenlemişi olduğumuz etkinliğe bizlerin davetini kırmayarak katıldığı için çok teşekkür ediyoruz. Rektörümüz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor bizde kendisini içimizden biri olarak görüyoruz. Bunun için bugün kendisine Erzurumspor’un renklerinden oluşan ‘Dadaş’ isimli 25 numaralı forma getirdik. Ben tekrardan kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Başkan Yardımcısına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Karabük Üniversitesi bu günlere bu kadar hızlı gelmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi hep birlikte el ele vermemizdir. Ben inanıyorum ki bundan sonra da hep birlikte çok daha güzel işler yapacağız. Ben Sayın Başkanımıza bu güzel forma için teşekkür ediyorum.Karabük Üniversitesi en büyük yatırımlarını spor tesislerine yapıyor ve Türkiye’nin en modern en işlevsel stadını inşa ediyoruz. Bu yıl içerisinde de umuyorum ki bu 25 numaralı formayla Stadımızda sizlerle birlikte maç yaparız” dedi.

Konuşmaların ardından Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Güzel, Uysal’a 25 numaralı Dadaş formasını hediye etti.

Editör

Son Güncelleme: 06.04.2013 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.