KARABAĞ: HASAN TAHSİN RUHU İLE ERZURUM RUHU BULUŞMALI

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Başkan Karabağ, "Bu ülkeyi sevenlerle bu ülkeyi bölmek isteyenlerin kavgası var. Onun için Hasan Tahsin ruhu ile Erzurum ruhunun buluşması gerekiyor" dedi.

25 Aralık 2014 Perşembe 11:28
KARABAĞ: HASAN TAHSİN RUHU İLE ERZURUM RUHU BULUŞMALI
Taner KILIÇ / İZMİR

12 Erzurum Derneğini bir araya getiren Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği Derneği üyeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'la bir araya geldi. Erzurum'a özgü yemeklerin ikram edildiği akşam yemeğinde Bayraklı Erzurum Dernekleri Birliği Başkanı Medeni Erdem, Başkan Karabağ'ın her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, "Başkanımız Hasan Karabağ, bizlerin iyi günde, kötü günde her zaman yanında bizimle beraber. Biz de onunla beraber yürümeye devam edeceğiz" dedi.
TÜM DERNEKLERE EŞİT MESAFEDEYİZ
Başkan Karabağ, ise tüm derneklere eşit mesafede olduklarını belirterek, "Bu ülkeyi sevenlerle bu ülkeyi bölmek isteyenlerin kavgası var. Onun için Hasan Tahsin ruhu ile Erzurum ruhunun buluşması gerekiyor. Bayrağımızı direkten indirenler, gelsinler Erzurumluların ortamında bayrağımızı indirsinler, gelsinler İzmir'de indirsinler de görelim bakalım. Bir belediye başkanı olarak bu yaşananlardan dolayı çok üzülüyorum. Türk Bayrağına yapılan saldırıyı kınıyorum" dedi.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Gecenin sonunda Bayraklı Erzurum Dernekleri Birliği Başkanı Medeni Erdem, Başkan Karabağ'a derneklerine verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti. Karabağ, plaket sunumunun ardından dernek üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  


Editör

Son Güncelleme: 25.12.2014 11:30
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIzmirBayraklı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.