KANDİLLİ İMBK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ POLİS RADYOSUNUN KONUĞU OLDU

“Yaşayan Çınarlara Yeşeren Umutlar” projesiyle Kandilli İMKB Lisesi Erzurum Polis Radyosunun Konuğu oldu.

23 Nisan 2013 Salı 11:24
KANDİLLİ İMBK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ POLİS RADYOSUNUN KONUĞU OLDU
Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'ın sosyal projelere verdiği destek çerçevesinde 94.6 frekansından yayın yapan Erzurum Polis Radyosunun canlı yayınında; Sağlık Bakanlığına bağlı Erzurum Halk Sağlığı Müdürlüğünün yaşlılara yönelik başlatmış olduğu proje kapsamında Kandilli İMKB Lisesi Öğretmenlerinden Arzu Güney ve öğrencilerinin çalışmaları neticesinde hayat bulan “Yaşayan Çınarlara Yeşeren Umutlar” projesi halka tanıtıldı.

Erzurum Polis Radyosuna konuk olan Kandilli İMKB Lisesi Öğretmenlerinden Arzu Güney ve 11. sınıf öğrencilerinden Zeliha Koyuncu ile Armağan Şen, Polis Radyosu Spikerlerinden Varol Kopan'ın hazırlayıp sunduğu "Yaşama Dair" Programında canlı yayında dinleyicilerinin yoğun ilgisini çeken bir program gerçekleştirdiler.

“Yaşayan Çınarlara Yeşeren Umutlar” adı altında yürütülen proje kapsamında Kandilli İMKB Lisesi Müdürü Yaşar Yazıcıoğlu ve Matematik Öğretmeni Arzu Güney’in öğrencileri ile başlatılan proje kapsamında amaçlarının yaşlı bireylere karşı duyarlılığın yükseltilmesi konusunda bilinçlenmenin sağlanması, yaşlıları sahiplenerek aile içi iletişimi ve kuşaklar arası etkileşimi güçlendirmek ve yaşlıların terk edilmiş duygusundan uzaklaştırmanın başlıca hedefleri olduğunu anlatan Güney proje kapsamında yaşlıların farkındalığı için 29 Nisan Pazartesi günü saat 10:00 da Aşkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde bir yürüyüş yapılacağını ve aynı gün saat 13:00 de yine Aşkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde geliri Kaymakamlık aracılığı ile ihtiyaç sahibi yaşlılara verilmek üzere bir kermes düzenleneceğini ve halkımızın bu kermese davetli olduklarını belirtti.

Proje ile ilgili oldukça verimli geçen 1 saatlik programın ardından konuklar fotoğraf çektirerek Erzurum Polis Radyosunun Anı Defterine Erzurum Polis Radyosuna başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini bildiren mesajlarını yazdılar. Erzurum Polis Radyosu yetkilileri bu tarz sosyal projelerin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2013 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.