KALP KRİZİ GEÇİREN OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLÜMÜ İLÇEYİ YASA BOĞDU

Erzurum’un Oltu ilçesinde Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Ekrem Aydın’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi ilçeyi yasa boğdu. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğretmenler ve öğrencileri gözyaşlarını tutamadı.

11 Ocak 2014 Cumartesi 23:01
KALP KRİZİ GEÇİREN OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLÜMÜ İLÇEYİ YASA BOĞDU
Edinilen bilgiye göre, dün gece Arslanpaşa Yapı Kooperatifi C Blok'ta ikamet eden Çarşıbaşı Camii Müezzini Burhan Aydın sabah namazı için camiye giderken aynı binanın 5. katında oturan öğretmen Ekrem Aydın’ın merdiven üzerinde cansız bedenini buldu. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Aydın’ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.3 kız çocuğu ve 3 torun sahibi olan okul müdürü Aydın, iki yıl önce de eşini kaybetmişti.
Okul müdürünün ani ölümü okulu ve ilçe eğitim camiasını yasa boğdu. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler ve öğretmenler gözyaşlarına boğuldu.
Okul öğretmenlerinden Ebubekir Akbulut, törende okul müdürü Aydın’ın özgeçmişini okuduktan sonra, “Okul müdürümüz namı diğer müdür babamız Ekrem Aydın’ın ölümü hepimize derinden sarstı” dedi.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş ise, “Öğretmenleri tarafından çok sevilen merhametli bir okul müdürümüzdü. Öğrencilerini ve öğretmenlerini yetim bıraktı. Tüm eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.Okul bahçesinde düzenlenen törenin ardından üzerine Türk bayrağı sarılı tabut Arslan Paşa Camii'ne götürüldü. Okul müdürü Aydın’ın cenazesi burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, MHP Oltu Belediye Başkan adayı Necmettin Taşçı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 11.01.2014 23:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.