KALEYİ GEZEN TURİSTLERİN KARAVANASINI SOYDULAR

Erzurum’da turistlerin park ettikleri karavandan hırsızlık olayı gerçekleştiren 18 yaşından küçük 3 şüpheli polisin kovalamacası sonucunda yakalanarak gözaltına alındılar.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 20:14
KALEYİ GEZEN TURİSTLERİN KARAVANASINI SOYDULAR
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Kalesini gezmek için gelen yabancı turistler karavanlarının dışarıya park ettikten sonra içeri girdiler. Turistler kaleyi gezerken yaşları 18 yaşından küçük 3 şüpheli, karavanadan hırsızlık olayını gerçekleştirdiler. Bir vatandaşın olayı görerek polise bildirmesi üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çevrede yapılan araştırmalar sonucunda 3 şüpheli Taş ambarların arkasında oldukları görüldü. Polisin ‘dur’ ikazına riayet etmeyen çocuklar ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Takviye polis ekiplerinin de gelmesiyle 3 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken çaldıkları malzemeler Gürcükapı Polis Merkezine teslim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2013 20:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTuristKaravanaGezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2013-05-30 16:53:49

okul sonu yaklaşırken okul idarelerinin öğretmenlerin velilerin gevşekliği çocuklarımızın hiç tahmin etmediğimiz şeylerin içinde yer almasına sebep olabilir aman dikkat!..