KADINLARA 'YATIRIM' TURU

Erzurumlu kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görecekler.

27 Mayıs 2012 Pazar 15:39
KADINLARA 'YATIRIM' TURU
Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Kadın Gözüyle Büyükşehir” isimli proje kapsamında Yakutiye ilçesinde ikamet eden Erzurumlu kadınlar, kendilerine tahsis edilecek otobüslerle yatırım turu atacaklar.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kadınların yaşadıkları şehre karşı duyarlılıklarını artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla yeni bir projeye daha imzasını atıyor. “Kadın Gözüyle Büyükşehir” adlı proje kapsamında Erzurum’un merkez ilçelerine bağlı mahallelerde ikamet eden bayanlar, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görme imkanı bulacak ve çalışmalar hakkında özel olarak bilgilendirilecekler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kadınların toplumsal yaşamda üstlendikleri rolü güçlendirmek amacıyla yeni bir çalışmaya daha imza attıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan kadınlara yönelik olarak “Kadın Gözüyle Büyükşehir” isimli bir proje hazırladıklarını açıklayan Başkan Küçükler, “Bu projeyle amacımız kadınlarımızın yaşadıkları şehre karşı duyarlılıklarını artırmak ve belediye hizmetleri hakkında farkındalık oluşturmaktır. Bu bağlamda ister ev kadını, ister çalışan, ister genç, ister yaşlı olsun tüm bayanlarımızı yaşadıkları mahallelerin dışına çıkaracak, yaptığımız yatırımları ve yürüttüğümüz çalışmaları kendilerine bizzat yerinde göstereceğiz. Projemizi 28 Mayıs Pazartesi günü itibariyle başlatıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: TÜRK TOPLUMUNDA KADINLARIN ÖZEL BİR YERİ VAR
Uygulanmasına Yakutiye ilçesine bağlı mahallelerden başlanan projenin, Erzurum’daki merkez ilçelerin tamamını kapsadığını vurgulayan Başkan Küçükler, “Proje kapsamında her hafta 4 mahallemizi bu projeye dahil edeceğiz. Tahsis ettiğimiz otobüslerle evlerinden alacağımız bayanlarımıza Katı Atık Toplama Tesisi’nden İçmesuyu Arıtma Tesisleri’ne, Tıbbi Atık Tesisleri’nden Şükrüpaşa Semt Garajı’na, Toplum Merkezi’nden Gençlik Merkezi’ne ve halen yapımı devam eden yatırımlarımızın inşaatlarına varıncaya kadar adeta bir Erzurum turu yaptıracağız. Böylece kadınlarımız Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarına ve hizmetlerine birebir tanıklık etme imkanı bulmuş olacaklar” şeklinde konuştu.
Başkan Küçükler, Türk toplumunda kadının çok özel bir yerinin bulunduğuna dikkati çekerek, “Biz istiyoruz ki, yaşadıkları şehirle ilgili olarak kadınlarımızın da fikirleri, öngörüleri ve söz hakları olsun. Bu yüzden Erzurumlu tüm kadınlarımızı bu projemize katılmaya ve Büyükşehir’i kadın gözüyle değerlendirmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2012 15:49
Anahtar Kelimeler:
KADINLARA YATIRIM TURU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.