KADEM’DEN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzurum temsilcisi ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti.

admin
admin
01 Eylül 2016 Perşembe 11:02
KADEM’DEN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete; KADEM Erzurum İl Temsilcisi Avukat Fatime Alkan, Akademik Araştırma Geliştirme Komisyon Başkanı Özgür Yeşiloğlu, Gençlik Komisyonu Başkanı Fadime Çetres, Basın ve Medya Komisyonu Başkanı Nagehan Özer ve Toplumsal Farkındalık Komisyon Başkanı Esra Daharlı katıldı.
Ziyarette konuşan İl Temsilcisi Alkan, genelde insan hakları, özelde kadın haklarından hareketle kadının erkeği, erkeğin de kadını tamamladığını ifade ederek cinsiyet adaletine inanan ve geçmişin tek tip kadın anlayışına karşı farklılıkların demokrasiyi zenginleştirdiğini söyleyen Alkan, amaçlarının kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata katılımlarını sağlayıp temsil ve karar mekanizmalarındaki oranını arttırmak olduğunu belirtti.

Vali Azizoğlu ’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif olarak yer alması konusunda Kadem'in yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı Erzurum Temsilcisi Fatime Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Erzurum Temsilcisi Fatime Alkan’ın Vali Azizoğlu’na, KADEM Kadın Araştırmaları Dergisi’ni hediye etmesiyle ziyaret son buldu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.