KADEM’DEN ÇOMAKLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzurum Temsilciliği, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

admin
admin
03 Eylül 2016 Cumartesi 15:12
KADEM’DEN ÇOMAKLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete KADEM Erzurum Temsilcisi Avukat Fatime Alkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Erzurum Temsilcisi Fatime Alkan, amaçlarının kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata katılımlarını sağlayıp, temsil ve karar mekanizmalarındaki oranını arttırmak olduğunu belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif olarak yer alması gerektiğine inandığını belirterek KADEM’in yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı Erzurum Temsilcisi Fatime Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ayrıca Rektör Çomaklı, şehirde bulunan STK temsilcileriyle iş birliği içinde olacaklarını da belirterek, özellikle kız öğrencilerin barınma ve ihtiyaçları konusunda Atatürk Üniversitesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Ziyaretin sonunda Erzurum Temsilcisi Fatime Alkan Rektör Çomaklı’ya KADEM Kadın Araştırmaları Dergisi’ni hediye etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.