KAÇIRILAN POLİSTEN EŞİNE MEKTUP: "KIZIMA VİDEOLARIMI İZLET, BENİ UNUTMASIN"

Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında yol kesen PKK'lı teröristlerce kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

admin
admin
19 Aralık 2015 Cumartesi 14:06
KAÇIRILAN POLİSTEN EŞİNE MEKTUP: "KIZIMA VİDEOLARIMI İZLET, BENİ UNUTMASIN"
Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında yol kesen PKK'lı teröristlerce kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor. Teröristlerin Kandil'de tuttuğu belirlenen Yabalak, küçük bir kağıda yazdığı notu 3 ay önce PKK tarafından serbest bırakılan gümrük memurları aracılığıyla eşine ulaştırdı. Notta, "Sağlık durumumuz iyi. Bırakılacağımıza inanıyorum. 1 yaşındaki kızım Zeynep'e videolarımı izlet, beni unutmasın. O yola girdiğimiz için çok üzgünüm" ifadesi yer aldı. 

28 Temmuz günü sabah saatlerinde ailesiyle birlikte akrabalarını ziyaret için gittiği Erzurum'dan görev yeri Şanlıurfa'ya dönen polis memuru Sedat Yabalak'ın otomobili, Diyarbakır'ın Lice ilçesi yakınlarında yol kesen PKK'lı teröristlerce durduruldu. PKK'lı teröristler, polis olduğunu anladığı Sedat Yabalak'ı, eşi ve çocuklarının gözü önünde araçtan zorla indirdi. Eşi Burcu Yabalak'ın tüm ısrarlarına rağmen 3 çocuk babası polis memuru dağlık alana götürüldü. Burcu Yabalak'ın, eşinin kaçırıldığı haberini yakındaki bir karakola haber vermesi üzerine Sedat Yabalak'ı kaçıran PKK'lı teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı. 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Sedat Yabalak'ın kaçırılmasının üzerinden uzun süre geçmesine rağmen hala bir haber alınamadı. Erzurum'un Aşkale ilçesinde baba evinde bulunan Burcu Yabalak ise, eşini kaçıran PKK’lı teröristlere, "Eşimi serbest bıraksınlar. Vicdanları varsa eşimi bıraksınlar. Çocuklar babalarını bekliyor. Gereken neyse yapılsın" diye seslendi.

Öte yandan PKK'nın kaçırdığı ve Kandil kampında tuttuğu öğrenilen polis memuru Sedat Yabalak, küçük bir kağıda yazdığı notu serbest bırakılan gümrükçülerle eşine gönderdi. Yabalak'ın eşine gönderdiği notta, "Sağlık durumumuz iyi. Bırakılacağımıza inanıyorum. 1 yaşındaki kızım Zeynep’e videolarımı izlet, beni unutmasın. O yola girdiğimiz için çok üzgünüm" ifadesi yer aldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.