JANDARMA’DAN TIRAŞ DESTEĞİ

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı’nca toplumsal gelişimi destekleme faaliyetleri kapsamında Narman İlçesi Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okuyan öğrencilerin saç tıraşları yapıldı.

17 Mart 2012 Cumartesi 12:24
JANDARMA’DAN TIRAŞ DESTEĞİ
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, İlçe Jandarma komutanlığı, ilçe kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yatılı İlköğretim Bölge okulu Müdürlüklerinin işbirliği ile İl Jandarma komutanlığının yürüttüğü toplumsal gelişimi destekleme faaliyetleri kapsamında görevlendirilen asker kuaförler Narman YİBO’da okuyan 120 öğrenciye saç tıraşı yapıldı.
Okul yöneticileri, öğrencilerin tıraş olmak için adeta yarıştığını belirterek “Okulda okuyan öğrencilerin çoğu köylerde ikamet ediyorlar ve tıraş olmak için ilçeye geliyorlar İl jandarma ve ilçe jandarma komutan Jandarma Yüzbaşı Nedim Karakuş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2012 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.