İZMİR’DEKI ERZURUMLULAR’DAN BİNALİ YILDIRIM KAMPANYASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi için kentteki Erzurumlular harekete geçti.

07 Kasım 2013 Perşembe 01:44
İZMİR’DEKI ERZURUMLULAR’DAN BİNALİ YILDIRIM KAMPANYASI
İzmir’deki Palandökenliler Derneği, üzerinde 'Lami cimi yok, İzmir seni bekliyor' yazılı afişler, yüzleri gülümsetiyor.
İzmir'de 27 Ekim'de teşkilat içinde yapılan eğilim yoklamasında partililerden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi konusunda en çok oyu alan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım için teşkilat, 30 Ekim'de İzmir'e gelen Başbakan'a da "İzmir'e Binali Yıldırım gerek" diye tezahüretta bulunarak tercihini ortaya koymuştu. Başbakan, partili gençlerin tezahüratları karşısında sadece gülümsemeyi tercih etmişti.
Yıldırım'ın aday gösterilmesi için bu kez İzmir'deki Erzurum Palandökenliler Derneği harekete geçti. Alsancak Limanı önündeki viyadüklere yapıştırılan afişler, özellikle trafik ışıklarında bekleyenlerin yüzlerini gülümsetiyor. Üzerinde Binali Yıldırım ile İzmir'in simgesi olan Konak Saat Kulesi, fotoğraflarının yer aldığı afişte "Lami cimi yok, İzmir seni bekliyor" diye yazdı. Afişin altında da çağrının sahibi olan Palandökenliler Derneği Ali Palandöken ifadesi yer aldı.

Editör

Son Güncelleme: 07.11.2013 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
n.t ist. 2013-11-14 02:03:11

bu ali palandöken denen kim hala ne yapmaya çalışıyor biz erzurumlu olarak derneklerimizin böyle insanlar tarafından ayaklar altına alınıp aşağılanmasına razı değiliz. istanbuldan kalkıp izmire gidip bu densizi bulup sormak lazım acaba........................!

Avatar
ŞAHİN 2013-11-12 21:45:17

asli göreviniz siyaset yapmak yada siyasete alet olmak değil..size ne dernek çatısı altında binali yıldırımı desteklemek..o afiş paraları ile yardım elinizi garibanlara uzatsanız daha hayırlı olmazmı..

Avatar
aklınıza şaşayım 2013-11-07 19:02:22

erzincandan antalya ve bursa ya direkt uçuş var ama erzuruma yok ümreciler direkt gidemiyor ama erzincanlılar gidiyor hızlı tren erzincandan karadenize dönüyor erzurum ikinci plana atılıyor siz yine kalkın bunu yapın . sizin aklınıza şaşayım pabucumun sevdalıları