İZMİR’DEKİ DADAŞLAR’DAN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Erzurumlu tanınmış iş adamı Ali Şahsuvaroğlu’nun verdiği iftarda birlik beraberlik mesajı verdi.

admin
admin
25 Haziran 2016 Cumartesi 17:12
İZMİR’DEKİ DADAŞLAR’DAN BİRLİK BERABERLİK İFTARI
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Erzurumlu tanınmış iş adamı Ali Şahsuvaroğlu’nun verdiği iftarda birlik beraberlik mesajı verdi.
Folkart İkiz kulelerin zemin katındaki Döner Mutfak’ta verilen iftar yemeğine katılım oldukça yüksek oldu. Yemeğin açılışında konuşan Şahsuvaroğlu Otomotiv Ticaret Grubu bünyesinde İzmir’de faaliyette bulunan İZER Oto Kiralama A.Ş. İzmir Temsilsici Çetin Budak, iftar yemeğine katılanlara Ali Şahsuvaroğlu adına teşekkür etti. Çetin Budak, “Öncelikle Ali Şahsuvaroğlu’na İzmir iş hayatına yaptığı katkılardan ötürü teşekkür ediyorum. Şahsuvaroğlu grubu İzmir’de İzer Oto Kiralama A.Ş. adıyla ticari hayata girmiş olup daha büyük yatırımlarla siz değerli misafirlerimize hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.
OKUMUŞ’TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş da yaptığı konuşmada Ramazan ayının birleşme, buluşma, gönül sofrasında beraber olma,bir olma ayı olduğunu hatırlatarak, “Allah’ın verdiği nimetleri paylaşma ayı. Onun için huzurlubir ortamda birbirimizi ne kadar sevsek, ne kadar bir bedende yürekli olsak, omuz omuza olsak o zaman bu ülke rahat olur, huzurluolur, mutlu olur. Her şeyin başı, kalkınmanın zenginleşmenin başı beraber ve biz olmaktan geçer” ifadelerini kullandı. Okumuş beraber ve biz olursak o ülkede yatırımcıların Ali Şahsuvaroğlu örneğinde olduğu gibi Erzurum’dan çıkıp önce İstanbul’da yaptığı yatırımlarla Türkiye’de ismini duyurmak ve daha sonra İzmir’de yatırım yapmanın mümkün olacağını söyledi. Okumuş, “Yani bu ülkede huzur olacakki nerede olursak olalım yatırım yapalım. Yatırımın kaynağı huzur ve güvendir. Güven olmayan bir yerde hiç kimse evinden işine işinden evine gidemez. İşte çevrenize dikkat edin, Irak ve Suriye örneklerinde olduğu gibi. Bizim birbirimizi sevmekten başka çıkar yolumuz yok. Birbirimizi seveceğiz. Allah devletimizin ve milletimizin birliğini ve beraberliğini daim eylesin” diye konuştu.
Yemeğe ünlü işadamı Ali Şahsuvaroğlu, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri İlhami Çakar, Halim Bütün, Sinan Gültekin, Harun Cici, Ömür Yetimoğlu, Taner Kılıç, Haşim Işık, Cumhur Tüzemen, Hikmet Çelik, Sabri  Çoruh başta olmak üzere Erzurumlu tanınmış işadamları, İzmir Vali Yarımcısı Cumhur G. Taşbaşı başta olmak üzere İzmir ve Manisa’nın önde gelen bürokratları, siyasi parti temsilcileri, federasyon bünyesindeki dernek başkan ve üyeleri ve Erzurumlu vatandaşlar katıldı. Beklenenin üzerinde katılım olmasına rağmen Erzurumlu milli kayakçı Ahmet Demir’in sahibi olduğu Döner Mutfak kaliteli yemekleri ve hızlı servisiyle başarılı bir organizasyona imza attı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.