İZMİR’DEKİ DADAŞLAR PİKNİKTE BULUŞTU

İzmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma vakfı tarafından organize edilen Buca göletteki pikniğe çok sayıda Erzurumlu katıldı.

05 Haziran 2013 Çarşamba 23:07
İZMİR’DEKİ DADAŞLAR PİKNİKTE BULUŞTU
Taner KILIÇ / İZMİR
 
Sıcak bir havada gerçekleşen piknikte iple çekme yarışı, yumurta yarışı ve çuval yarışları yapıldı, kazananlara ödülleri dağıtıldı.
Erzurum derneklerinin de katıldığı piknikte renkli görüntüler ortaya çıktı. Pikniğe, İzmir Erzurumlular Vakfı Başkanı Hüseyin Sağır, Kredi ve Yurtlar Bölge Müdürü Yakup Karaca, Eski MHP milletvekili Yusuf Kırkpınar, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer, Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcısı Recep Almacı, Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem, Olurlular dernek yönetimi, Şenkayalılar Dernek Başkanı Vehbi Şahin, Karabağlar Erzurumlular Dernek Başkanı Recep Yıldız, Tortum Şenyurtlular Dernek Başkanı Taner Kambur, Bornova Erzurumlular Dernek Başkanı Mustafa Demir, Aşkale Toplaçavuş Köyü Derneği Başkanı Mustafa Demir, Erzurumlular Vakfı Müdürü Coşkun Işık, İş adamlarından Adnan Çakır, Cafer Demir, Köksal Akçay, Egeolay gazetesi sahibi Taner Kılıç ile çok sayıda Erzurumlu katıldı.
İzmir Erzurumlular Vakfı Başkanı Hüseyin Sağır, “Hemşehrilerimizle birlikte böyle güzel organizasyonda bir arada olup aile ortamı gibi piknik yapıyoruz. Katılan tüm Erzurumlulara hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Ayrıca pikniğe katılım gösterdikleri için Erzurum dernek başkanlarına birer teşekkür plaketi takdim eden vakıf başkanı Hüseyin Sağır; “Umarım hep böyle bir arada oluruz” diye konuştu.
Piknikte Erzurum bar ekibi gösteri yaptı. Ardından Öznur Korkmaz, Mitat Papağan ve İbrahim Yıldız birbirinden güzel türküler söylerken, katılımcılar halay çekerek doyumsuz bir gün yaşadılar.

Editör

Son Güncelleme: 05.06.2013 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.