İZMİR’DE ERZURUM DERNEKLERİ YEREL SEÇİMLER İÇİN BİRLİK OLDULAR

Bayraklı Erzurumlu’lar Derneği, Bornova’da bir restorantda dernek başkanlarına ve üyelerine kahvaltı tertip ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

08 Ekim 2013 Salı 22:07
İZMİR’DE ERZURUM DERNEKLERİ YEREL SEÇİMLER İÇİN BİRLİK OLDULAR
Taner KILIÇ / İZMİR

Dernek Başkanı Murat Koca; "Bir yıldır her ay toplantılar ve seminerler ile  yapmış olduğumuz  Bayraklı Bölgesindeki Erzurum Dernekler Birliği aile toplantıları bizleri bir araya getirerek fikir paylaşımlarında buluşturuyor. Aldığımız bu ortak kararlar neticesinde bizler Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği olarak siyasette işimiz olmaz, siyaset yapmayız. İzmir’de 640 bin Erzurumlu yaşıyor . Bayraklı’da nüfusun % 40’ı Erzurumlu ve bu yerel ve genel seçimlerde hangi siyasi parti olursa olsun bizler Erzurumlu bir hemşehrimizi görmek isteriz." dedi.
TOPLANTIYA HANGİ DERNEKLER KATILDI
Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer, Bayraklı Erzurumlular Derneği Başkanı Murat Koca, Narmanlılar Derneği Başkanı İsmail Subaşı, Şenkayalılar Derneği Başkanı Vehbi Şahin, Çatlılar Derneği Başkanı Servet Durmuş, Oltulular Derneği Başkanı Ahmet Aydemir, Olurlular Derneği Başkanı Mikail Aras, Tortumlular Derneği Başkanı Taner Kambur, Hınıs Koma Köyü Derneği Başkanı Erdal Sayım, Aşkale Topalçavuş Köyü Derneği Mustafa Demir ve Şenkaya Yeşilkaya Köyü Derneği Başkanı Bindal Aydın katıldı.
 

Editör

Son Güncelleme: 08.10.2013 22:08
Anahtar Kelimeler:
ErzurumIzmirBayraklı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.