İTALYAN AKADEMİSYENLERDEN ETÜ’DE NANOTEKNOLOJİ KONFERANSI

Erzurum Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından Nanoteknoloji konferansı düzenlendi.

29 Mayıs 2014 Perşembe 12:22
İTALYAN AKADEMİSYENLERDEN ETÜ’DE NANOTEKNOLOJİ KONFERANSI
Merkezi Derslikler binamız konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın yanı sıra çok sayıda davetli, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

İtalya’da bulunan The Gabriele d’Annunzio University of Chieti üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Antonio Di Stefano ve Prof. Dr. Ivana Cacciatore’nin konuşmacı olarak katıldığı konferansta yönetim ve çeviri görevini ise Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Türkez üstlendi.

Prof. Dr. Antonio Di Stefano’nun “Nanoteknoloji Esaslı İlaç Taşıma Sistemleri” konusunda sunum yaptığı konferansta; Prof. Dr. Ivana Cacciatore ise “Borlu Bileşiklerin Tıpta Kullanım Potansiyelleri” hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Yoğun katılımla gerçekleşen konferansta, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Türkez “İdeoloji-Bilim-Siyaset Üçgeni ve Stratejik Ürünler: Bor Örneği” konusunu işledi.

Düzenlenen konferans sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, Prof. Dr. Ivana Cacciatore ve Prof. Dr. Antonio Di Stefano’ya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Bülent Çakmak Prof. Dr. Antonio Di Stefano’ya, Doç. Dr. Hasan Türkez ise Prof. Dr. Ivana Cacciatore’ye plaket takdim etti.

Program sonunda Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü başarılı öğrencilerine Yüksek Onur belgeleri verildi.

Editör

Son Güncelleme: 29.05.2014 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.