İşte o vurdumduymazlığın resmi!

İşte o vurdumduymazlığın resmi!

admin
admin
03 Eylül 2019 Salı 22:59
İşte o vurdumduymazlığın resmi!

Vedat REFAYELİ

2 hafta önce hem de bu köşede yazmıştım.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Ahmet Küçükler döneminde Tebriz’de açtığı Temsilciliğin kapısının şu an kilitli olduğunu belirtmiş, mevcut belediye yönetiminin gözardı ettiği bu konuya behemahal el atması gerektiğini söylemiştim.

Geçen hafta İran Erzurum Başkonsolosu Dr.Sajat Sultanzadeh’in davetlisi olarak beraberinde Mahmut Akdağ ile Tebriz’e giden gazeteci ağabeyimiz Öztürk Akkök erinmemiş, hem de Tebriz’in en işlek caddesindeki bir işhanda bulunan Temsilciliğe uğramış, oranın son halini fotoğraflamış.

Her yer dağınık, yerler çöp dolu. Yıllardır kapısını açan, uğrayan olmamış. Başlıkta ‘vurdumduymazlık resmi’ demem de ondan!

Cep telefonuyla çekilen fotoğraf, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Tebriz’de o gün açtığı temsilciliğin bal gibi tamamen ‘dostlar alışverişte görsün’ mantığını ortaya koyuyor!

Bu fotoğraf karesi Erzurum Büyükşehir Belediyesinin çok büyük umutlar ile Tebriz’de açılan temsilciliğe el atması gerektiğini adeta bağırıyormuş gibi geldi bana..

İtinayla, yeri geldiğinde iki ülke arasındaki iyi ilişkilerden dem vuran, bu konuda ‘iri iri’ konuşan idarecilerimize duyurulur..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.