İşte ihraç edilenler

Olağanüstü Hal kapsamında dün akşam yayımlanan 2 KHK ile çok sayıda kişi kamu görevinden çıkarıldı.

admin
admin
30 Nisan 2017 Pazar 12:08
İşte ihraç edilenler

689 sayılı KHK ile, 27 Atatürk Üniversitesi’nden ve 1 personel de Erzurum Teknik Üniversitesi’nden olmak üzere, Erzurum’da 28 akademik personel ihraç edildi.

OHAL kapsamında ülkede çeşitli üniversitelerden toplam 484 akademik ve 98 idari personel kamu görevinden ihraç edilirken, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden 27, Erzurum Teknik Üniversitesi’nden de 1 akademisyen son yayınlanan 689 sayılı KHK ile ihraç edildi.

689 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeni ihraçlar ve iadeler oldu. KHK’da toplam 484 akademisyen görevinden ihraç edildi. Ülke genelinde bir çok üniversiteden ihraç olurken, Atatürk Üniversitesi de, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi ile birlikte en çok akademik personeli ihraç olan üniversiteler arasında yer aldı.

İŞTE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VE ETÜ’DEN İHRAÇ EDİLEN AKADEMİSYENLER:

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.