İSTANBULLULAR BİLİYOR… İSTANBUL - PALANDÖKEN 75 DAKİKA

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın girişimiyle İstanbul’da temin edilen 50 adet Bilbord’da Erzurum’un Kayak Merkezleri İstanbullulara anlatılıyor.

10 Şubat 2014 Pazartesi 16:04
İSTANBULLULAR BİLİYOR… İSTANBUL - PALANDÖKEN 75 DAKİKA
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz şekilde temin edilen ve en gözde noktalarında yer alan Bilbordlarda sergilenen resimlerde Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin İstanbul’a sadece 75 Dakika olduğu anlatılıyor. Görsellerle desteklenerek İstanbullulara; kış turizmi için Palandöken ve Konaklı’nın güzel bir tatil fırsatı sunduğunun anlatıldığı resimler  9 – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında sergilenecek.
Resimlerde; Erzurum’da kayak yapmak için bol miktarda kar olduğu ve Kayak Merkezinin İstanbul’un öte yakası kadar yakın olduğu vurgusu yapılıyor.
Erzurum Kayak Merkezlerinin tanıtımının yapıldığı Bilbordlar Avrupa Yakasında Maslak, Akmerkez-Etiler, Beyoğlu, Mecidiyeköy, Şişli, Eyüp, Fatih, Sahilyolu, Ataköy, Florya, Yeşilköy, Yenibosna, Merter ve Bakırköy semtlerinde, Anadolu Yakasında ise Göztepe, Kadıköy, Fenerbahçe, Bağdat Caddesi Civarı ve Beykoz’da görücüye çıktı.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın girişimleri ile yapılan Bilbordlu tanıtım İstanbul’la sınırlı kalmayacak. Aynı çalışma önümüzdeki günlerde Ankara ve İzmir’de de gerçekleştirilecek. 

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2014 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.