İSTANBUL ERZURUMLULAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI'NDAN İFTAR YEMEĞİ

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfınca iftar yemeği düzenlendi.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 01:59
İSTANBUL ERZURUMLULAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI'NDAN İFTAR YEMEĞİ
İftar yemeğine vakıf yönetim kurulunun yanı sıra danışma meclisi, gençlik kolları temsilcileri, İstanbul ve Ankara'da yaşayan Erzurumlu bürokrat, iş adamları, vakıf ve dernek temsilcileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Prof. Dr. Demir Budak, Türkiye Buz Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Dilek Okuyucu, Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Mehmet Sabri Seven yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğumuz bu mübarek ay içinde, vakfımızda her gün iftar yemeği veriyoruz ve kapımızın herkese açık.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2014 02:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.