İsrail 1948 yılında kuruldu. Büyük oranda Yahudiler II. Abdülhamit döneminde Alman vatandaşı kimliğiyle yerleşti. Arsa satın aldılar. Okullar yaptılar. İngilizin desteğini aldılar. II. Dünya Savaşına kadar topraklarını genişletmeyi sürdürdüler.

Geçen sürede Osmanlı yıkılmış, Ortadoğu yeniden şekillenmiş ve savaş sonunda İngiliz, Amerikan, Fransız oyunlarıyla İsrail kurulmuştu.

Sonra Yahudiler çölü vahaya çevirdi. Silahlandılar. Atom bombası yaptılar. (220 adet) Sonra dünyaya teknoloji sattılar. Dünya Yahudileri İsrail'e para, akıl ve bilim akıttı. Bugünlere adım adım geldiler.

Aynı dönemde kendilerini Müslüman olarak kabul eden devletler İngilizin, Fransız'ın, Amerika'nın kontrolüne girdikçe girdiler. Silah üretemediler. Bilim üretemediler. Stratejiler geliştiremediler. Batının verdikleriyle kendileri olduklarını zannettiler.

Birlik olamadılar. Birbirleriyle kavgaya girdiler. 1967 savaşında İsrail orduları tarafından mağlup edildiler. Perişan oldular. Yetmedi 1973 yılında İsrail'le girdikleri 6 gün savaşını kaybettiler. Müslümanlar yani Filistinliler toprak kaybettikçe, evlerini bırakıp muhacir oldukça dünyadan İsrail'e para yağmaya başlamıştı.

İslam Teşkilatı kurulmuş 22'si Arap olmak üzere 56 ülke üye olmuştu. Aslında büyük bir güçtü. Petrolleri vardı. Savaşacak insanları vardı. Ama yöneticileri akıldan, izandan uzaktı. Bilgi yoktu. Beraberlik yoktu. Böyle olunca dünyada kimse bunları ciddiye almadı.

İsrail; Filistinlileri öldürdükçe Mescidi Aksaya bir adım daha yaklaştı...

Sadece bugün olduğu gibi kınamayla yetindiler. Bağıranlar sokakları doldurdu ama zaten kimsede dikkate almadı.

ABD Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ettiğinde göbekten ABD'ye bağlı yönetimler seslerini bile çıkaramadılar. Koltukları ve canları kıymetliydi. Sustular.

Onlar sustukça Yahudiler işi iyice azıttılar. Neden mi? Tevrat'ı okumayan, Talmut'tan haberdar olamayanlar Baba Bush'un söylediklerini anlamadılar..

Ne demişti Bush: "Yakında herkes görecek. Hür kadının çocukları köle kadının çocuklarını çölden sürüp çıkaracak" Evet bu açıkça bugünleri işaret etmekteydi. Evangelist Hıristiyanlara göre beklenen Armegedon Savaşının habercisiydi. İsrail bu savaşa hazırlanırken Müslümanlar ne yaptı?

Türkiye ile Müslüman ülkeler karşı karşıya geldi. Kavga edecek düzeye itildiler... Suriye karıştırıldı. Saddam feci şekilde can verdi. Kaddafi'nin başına gelenleri söylemeye gerek yok..!

İşte bu ortamda İsrail için bulunmaz fırsat doğmuştu. Süleyman mabedini ortaya çıkaracak, Hz. Musa'ya verilmiş on emir tabletleri bulunacak ve "Rab Yerşomilinden bütün dünyaya hükmedecek olay meydana çıkacaktı" Çünkü Yahudi metinleri böyle demekteydi. Dünyanın tüm zenginlikleri İsrail'e akacaktı. Durum bu..

Müslümanlar böyle bir savaşa hazır mı? Yok. Birlik beraberlik var mı? Yok.. Fizik, kimya, biyoloji, tıp yani pozitif ilimlerde gelişme var mı ? Yok. Tank, top, füze yapabiliyorlar mı? Yok..

Aykut Edibali'nin ifadesiyle "Bugün İslam Dünyası yaşayan meyyitler dünyasıdır." Ölülerden de kimse korkmaz.

Peki ne yapıyorlar? Miting yapıyorlar... Bağırıyorlar... Çağırıyorlar.... Sonra susup meydana gelen olayı kabulleniyorlar. İşte Müslümanların hali bu...

Beyler hiç bağırmayın. Siz Kuran-ı okumuyor, anlamıyorsunuz... Hz. Peygamberi ve ashabını bilmiyorsunuz.... Bu halinizle kalkmış İsrail'i kınıyorsunuz...

O kadar kınayın ki, Yahudi'nin bir kulağından girer, öbür kulağından çıkar.... Sizin bağırmanızda yanınıza kâr kalır........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HABİB BİLMİŞ 2021-05-13 22:12:19

Abdurrahman bey siz de yani... toplandık, lanetledik, konvoyla turladık... İsrail titredi. Daha ne istiyorsunuz.