İSPİR’DE ÜÇ GÜNDÜR ELEKTRİKLER KESİK, ARAS EDAŞ SINIFTA KALDI

Erzurum, İspir'de yağan kar nedeniyle çoğu köy ve mahallelerin yolu ulaşıma kapandı.

admin
admin
05 Aralık 2016 Pazartesi 01:15
İSPİR’DE ÜÇ GÜNDÜR ELEKTRİKLER KESİK, ARAS EDAŞ SINIFTA KALDI
Bölgede elektriklerin de 3 gündür kesik olduğu bildirildi. Daha önce atlı ekiplerle arızalara anında müdahale edeceğini açıklayan elektrik dağıtım şirketi Aras EDAŞ, yılın henüz yağan ilk karında duvara tosladı.
Erzurum'un İspir ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde kar yüksekliğinin 50 cm’yi geçtiği ve Yeşilyurt köyü başta olmak üzere Düzköy, Kaynakbaşı ve Moryayla'nın elektriklerinin 3 gündür kesik olduğu öğrenildi. Dünyayla bağlantılarının kesildiğini dile getiren vatandaşlar yol ve elektrik konusunda yetkililerden yardım istedi. Köy ve mahallelerdeki aksaklıkların giderilmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumİspirARAS EDAŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 2016-12-05 14:12:29

öyle deme arkadaşım, arasın işi garip vatandaşın üzerine gitmek. köyleri gezin bakın ne gariban insanları mağdur ediyorlar görün.