İspir’de "Halk Günü" toplantısı

İspir ilçesinde, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerinin görüşüldüğü aylık halk toplantısı yapıldı.

admin
admin
04 Kasım 2017 Cumartesi 11:38
İspir’de "Halk Günü" toplantısı

İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonu'nda İspir Kaymakamı Faruk Erdem başkanlığında gerçekleşen toplantıda, mahallelerdeki sorunlar dile getirildi.

Kaymakam Erdem, vatandaşlardan gelen sulama, kanalizasyon, sokak aydınlatması, yol durumu ve kaçak avcılık ile ilgili şikayetleri dinleyerek sorunların çözülmesi konusunda salonda hazır bulunan yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda, Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Şube Müdürlüğünden ziraat mühendisi Erdem Gökmen tarafından "Kara Avcılığı Kanunu ve Uygulamaları" ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Sunumun ardından vatandaşlar, bölgede yapılan kaçak avcılık ve yaban hayatına yönelik katliama bir an önce önlem alınması talebinde bulundu.

Toplantıya, Belediye Başkanı Osman Çakır, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumİspirHalk Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.