İsim değişikliğinden haberleri yok olamaz!

Erzurum’da eski tas eski hamam!

admin
admin
16 Ocak 2022 Pazar 10:13
İsim değişikliğinden haberleri yok olamaz!

Bilindiği gibi bir süre önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ismi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak değiştirildi.

Resmi gazetede de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin yürürlüğe girmesine rağmen halen daha Erzurum’da bakanlık eski ismi ile göreve devam ediyor.

Ekim ayında değişim kararı alınmasına rağmen bugün olmuş halen daha Erzurum’da il müdürlüğü tabelalarının değişmemiş olması dikkat çekiyor.

Eski isimdeki tabelayı görenler, ‘’Haberlerinin olmaması mümkün değil. Kaldı ki iki ayı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen eski tabelaların olması çok da komik’’ demekten ve şaşkınlıklarını gizlemekten geri kalmıyorlar.

Mutlak surette tüm resmi evrak işlemlerinde yeni düzenlemeye göre tanzim yapılırken Erzurum İl müdürlüğünün giriş kapılarındaki devasa tabelalarda eski ismin devam etmesi görenleri hayretler içinde bırakıyor.

Editör

Son Güncelleme: 17.01.2022 00:55
Anahtar Kelimeler:
Erzurumçevre şehircilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.