İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ, ÖNCE YUHALANDI, SONRA DARP EDİLMEK İSTENDİ

Erzurum'da çocuğunu yanına alarak evi terk eden karısına öfkelenen genç adam inşaat halindeki apartmanın 7. katına çıkarak intihar gişiminde bulundu.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 16:53
İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ, ÖNCE YUHALANDI, SONRA DARP EDİLMEK İSTENDİ
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi'nde bugün saat 13.30 sıralarında meydana gedi. Eşiyle kavga eden Yasin A., (34) inşaat halindeki apartmanın 7. katına çıktı. Eşinin küçük çocuğunu alarak kendisini terk ettiğini ve sığınma evine yerleştiğini belirten Yasin A., polislerden çocuğunu yanına getirmelerini yoksa kendini atacağını söyledi. Polis uzun süre genç adamı ikna etmeye çalışırken aşağıda da vatandaş kalabalığı oluştu, trafik kilitlenme noktasına geldi. İntihara teşebbüs
olayını izleyen meraklı vatandaşlar da kendi aralarında zaman zaman tartışma yaşarlarken bazısı 'hadi atla' bazıları da atla diyenlere karşılık 'Niye atlasın ya. Bilsen ne derdi var ki çıkmış oraya' dediler.
Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları sonrasında Yasin A., aşağı indirildi. Sivil polis otosuna bindirilip hastaneye götürülmek istenen Yasin A.'ya bazı vatandaşlar 'yuh' diyerek tepki gösterdi ve daha sonrada saldırmak istedi. Yasin A. ile vatandaşlar arasında karşılıklı küfür ve hakaretler uçuşurken polis araya girerek öfkelenen vatandaş grubunu uzaklaştırdı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.