İNTİHAR EDEN REKTÖRÜN SORUŞTURMASINA TAKİPSİZLİK KARARI

Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsünde bulunan lojmanlarda 26 Ocak 2013 tarihinde bileklerini kestikten sonra balkondan atlayarak intihar eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak ile ilgili soruşturmaya takipsizlik kararı verildi.

16 Nisan 2013 Salı 13:59
İNTİHAR EDEN REKTÖRÜN SORUŞTURMASINA TAKİPSİZLİK KARARI
Cumhuriyet Savcısı Erol Taslak tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Prof. Dr. Budak'ın Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümündeki odasıyla, Bayburt Üniversitesi'ndeki makam odasında arama yapıldı. Bilgisayarlarında hiçbir ize rastlanamazken, Prof. Dr. Budak'ın kullandığı bitkisel içerikli su ve tozlarda ölüme neden olacak hiçbir unsura rastlanmadı. Erzurum'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderilen kan sonuçlarında ise uyuşturucu ve uyarıcı, iradeyi etkileyici madde bulunmadı. Bu gelişmeler üzerine Cumhuriyet Savcısı Erol Taslak, rektörün ölümünün intihar olduğuna kanaat getirerek dosya hakkında takipsizlik kararı verdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2013 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.