İNTİHAR EDEN HAKİM İÇİN ADLİYEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Erzurum'da evinde intihar ettiği öne sürülen hakim Alaattin Çambel, adliye önünde düzenlenen törenle memleketi Manisa’ya gönderildi.

20 Ocak 2014 Pazartesi 13:13
İNTİHAR EDEN HAKİM İÇİN ADLİYEDE TÖREN DÜZENLENDİ
Alınan bilgiye göre, Erzurum Adliyesinde Çocuk Mahkemesi Başkanı olarak görev yapan Hakim Alaattin Çambel (52), dün saat 21.30 sıralarında kaldığı adliye lojmanlarında, beylik tabancasıyla kalbine ateş açarak intihar etti. Eve gelince babasının kanlar içerisinde yerde baygın bir şekilde yattığını gören 18 yaşındaki oğlu İlker Çambel, 'Kurtarın babamı' diye feryat etti.
Olay yerinde hayatını kaybeden Hakim Çambel'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bugün öğle saatlerinde Hakim Çambel için Erzurum Adliyesi önünde tören düzenlendi. Hastane morgundan getirilen Türk bayrağına sarılı tabut, tören alanına konuldu.
Törene Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Başsavcı Ramazan Apaçık, hakim, savcı, avukatlar ve adliye çalışanları katıldı.
Törende Hakim Çambel'in oğlu İlker Çambel ayakta durmakta güçlük çekerken, bazı adliye çalışanları da gözyaşlarına boğuldu.
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, "Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel'in, akşam saatlerinde kaldığı adliye lojmanlarındaki evinde, beylik tabancasıyla intihar etmesini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Ölümünde herhangi bir şüphe yok, intihar olayı. Acımız büyük, çok değerli, çalışkan meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, adliye çalışanlarımıza baş sağlığı diliyorum" dedi.
Törenin ardından Hakim Çambel'in cenazesi, memleketi Manisa'ya gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2014 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.