İNFAZ KORUMA MEMURUNUN ACI KADERİ

Erzurum Ceza İnfaz Kurumu'nda İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan Burak Özdemir, buzlu yolda ayağı kayarak otomobilin altında kaldı.

24 Aralık 2013 Salı 10:38
İNFAZ KORUMA MEMURUNUN ACI KADERİ
Genç memur hastanede yaşamını yitirdi. Özdemir'in genç yaşta hayata veda etmesi adliye çalışanları ve sevenlerini yasa boğdu. 

BUZLU YOLDA KAYDI, OTOMOBİLİN ALTINA GİRDİ

Erzurum Ceza ve İnfaz Koruma Müdürlüğü'nde yaklaşık bir yıl önce girdiği sınavı kazanarak İnfaz Koruma Memuru olarak işe başlayan 23 yaşındaki Burak Özdemir, geçtiğimiz Cuma günü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne evrak götürmek için resmi araçla yola çıktı. Hastaneye geldiklerinden araçtan inen Özdemir, yolu karşıdan karşıya geçmek isterken, buzlanan yolda kayarak yere düştü. Özdemir, bu esnada karşı yönden gelen otomobilin altında kaldı.

Acil servise kaldırılan genç İnfaz korumu Memuru Burak Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Özdemir'in cenazesi Erzurum Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 24.12.2013 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.