İMO'DAN “UCUBE” BENZETMESİ

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şubesi’nden yazılı bir açıklama yapılarak Atatürk Üniversitesi girişinde yer alan kavşakta yeni yapılan üst geçidin işlev ve görsel olarak kötü olduğu belirtilerek “ucube” benzetmesinde bulunuldu.

14 Kasım 2012 Çarşamba 15:35
İMO'DAN  “UCUBE” BENZETMESİ
Yapılan açıklamada şöyle denildi:
“İMO Erzurum Şubesi olarak, Üniversite kavşağında yapılan yaya üst geçidini yapım aşaması boyunca takip ettik. Acaba sonunda nasıl bir eser ortaya çıkacak diye merakla bekledik. Şehrin batıya açılan kapısında estetik olmaktan çok uzak olan bu geçidin işlevselliğini de bugüne kadar gözlemledik. Ortaya çıkan çelik yığınının son zamanların popüler deyimiyle “ucube” görüntüsünün yanında ne yazık ki fonksiyonellik açısından da yeterli olmadığı sonucuna vardık. Halkımızdan gelen tepkiler de bizim bu düşüncemizi destekler nitelikte olmuştur. Şunu belirtmek istiyoruz ki; şehrimizi ilgilendiren bu gibi projelerde en uygun çözümün oluşturulması adına yatırımcı kurumlarımızın ve sivil toplum örgütlerinin diyalog halinde olması ilimiz adına daha güzel projelerin ortaya çıkmasında faydalı olacaktır. İMO Erzurum Şube yönetimi olarak; bu tür projelerde yer almaya ve üzerimize düşen tüm görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. Her yönüyle daha iyi projelerin ortaya çıkması için tüm yatırımcı kurumlarımızı da işbirliği yapmaya samimiyetle davet ediyoruz. “

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2012 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.