İL MÜFTÜ YARDIMCISI BÜYÜK GENÇLERLE BULUŞTU

Erzurum’un Oltu İlçesi’nde üniversite gençlerinin organize ettiği program çerçevesinde Hz. Peygamber efendimiz anıldı.

20 Ocak 2014 Pazartesi 11:54
İL MÜFTÜ YARDIMCISI BÜYÜK GENÇLERLE BULUŞTU
Düzenlenen programda “ O’nu Görmeyen Gözü Neyleyeyim” adı altında bir de konferans verildi. Erzurum İl Müftü Yardımcısı Celal Büyük tarafından verilen konferansta Hz. Peygamber efendimizin ahlaki yönlerinden örnekler verildi.
Peygamber efendimizin vahiy çerçevesinde örnekliği ile kısa bir zamanda cehalet toplumunu asr-ı saadet toplumu haline getirdiğini söyleyen Büyük, “Bu günde ümmet olarak bizim Peygamber efendimizin örnek hayatını kendimize rehber edinmemiz gerekir. İnanın bunu başarabildiğimiz zaman bizimde şuan yaşadığımız bu toplum asr-ı saadet toplumuna dönüşecektir. Bu konuda siz gençlere büyük görevler düşmektedir. Peygamberi anlamak demek o’nun bize hediye olarak bıraktığı güzel ahlakı ile ahlaklanmakla olacaktır” dedi.
Program okunan ilahi ve kasidelerle son buldu.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.