İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ DÜNYA GENÇLER SNOWBOARD ŞAMPİYONASI'NI İZLEDİ

Erzurum İl Genel Meclisi üyeleri, Palandöken Kayak Merkezi'nde devam eden Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'nı izlediler.

08 Mart 2013 Cuma 14:42
İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ DÜNYA GENÇLER SNOWBOARD ŞAMPİYONASI'NI İZLEDİ
Mart ayı 5. bileşim toplantısını İl Genel Meclisi Salonu'nda gerçekleştiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil ve meclis üyeleri, toplantı sonrası Palandöken’e çıkarma yaptılar. Güneşli bir havada Palandöken’de devam eden Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'nı izleyen meclis üyeleri, akrobatik gösteriler sunan sporculara hayran kaldılar. Erzurum’da gerçekleşen bir dünya şampiyonasına vatandaşların az ilgi göstermesine tepki gösteren meclis üyeleri, Palandöken’i herkesin gelip görmeleri gerektiğini belirttiler. 

Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil, “Erzurum’da muhteşem bir snowboard şampiyonası gerçekleşiyor. Palandöken’de bugün harika hava var. Bizde izlemeye geldik. Sporcular muhteşem gösteri sunuyorlar” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Bayramoğlu da, Erzurum merkezden Palandöken Kayak Tesisleri'ne telesiyej hattı çekilmesi gerektiğini belirterek, “Palandöken Avrupa’nın en uzun ve iyi kayak pistlerinden birisine sahip. Ancak bugün burada bir hatta iki şampiyona gerçekleşiyor. Seyirci yok, vatandaş yok. Buraya sadece otomobili olan çıkabiliyor. Vatandaşı Palandöken’le bütünleştirmek için merkezden telesiyej hattı olmalı. Yıllardır arzu ettiğim bir proje bu” diye konuştu.

Öte yandan Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası'nda bugün final yarışları gerçekleşti. Snowboardda dünyanın tanınmış sporcuları Palandöken’de hünerlerini sergileyerek büyük beğeni topladılar.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2013 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.