İKİZLERİN YAŞADIĞI BENZER OLAYLAR ŞAŞIRTIYOR

Erzurum'da tek yumurta ikizleri 7 yaşındaki Tuğrulhan ve Timurhan Bakır'ın farklı zaman dilimlerinde benzer olaylar yaşamaları şaşırtıyor.

21 Şubat 2013 Perşembe 16:49
İKİZLERİN YAŞADIĞI BENZER OLAYLAR ŞAŞIRTIYOR
Merkez Yakutiye ilçesi Tebrizkapı semtinde oturan Mustafa-Nurgül Bakır çiftinin tek yumurta ikizi oğulları farklı özellikleriyle çevredekileri şaşırtıyor. Vali Hafız Paşa İlkokulu birinci sınıf öğrencisi Timurhan ve Tuğrulhan, benzerlikleri nedeniyle okulda arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sürekli karıştırılıyor. Birbirlerinden bir an olsun ayrılmayan ve tıpa tıp benzeyen ikizlerden birinin başına ne gelirse diğeri de aynı olayı yaşıyor.

Güvenlik görevlisi baba 33 yaşındaki Mustafa Bakır, ikizlerden birinin düştükten sonra diğerinin de belli bir süre sonra düştüğünü söyledi. Çocuklarının çok hareketli olduğunu kaydeden Mustafa Bakır, ikizlerin doğumundan sonra kendisine 'duble baba' denildiğini belirterek şunları anlattı:

"Yazın Timurhan arkadaşlarıyla pikniğe gitmişti. Sıcak çay göğsüne dökülerek yanmıştı. Bir kaç saat sonra evde Tuğrulhan'ın göğsüne de çay döküldü ve yandı. Geçen gün Tuğrulhan'ı çarşıya götürürken buzda kaydı düştü. Evi aradığım zaman annesi Timurhan'ın da buzda kayıp düştüğünü ve bacağını incittiğini söyledi. Akşam evde otururken Timurhan'ın burnu kanadı. Yaklaşık 15 dakika sonra ikizinin de burnu kanadı. Bu durum beni, eşimi, yakınlarımızı hayrete düşürüyor."

Editör

Son Güncelleme: 21.02.2013 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.