İKİ AYRI KAZA; 2’Sİ ÖZEL HAREKATÇI 9 KİŞİ YARALANDI

Erzurum’da kar yağışı trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Erzurum’un Palandöken ve Köprüköy ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2’i özel harekatçı 9 kişi yaralandı.

admin
admin
25 Ocak 2017 Çarşamba 19:30
İKİ AYRI KAZA; 2’Sİ ÖZEL HAREKATÇI 9 KİŞİ YARALANDI

Alınan bilgiye göre, ilk kaza Erzurum - Ağrı Karayolu Çobandede Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İçerisinde özel harekatçıların bulunduğu resmi plakalı araç buzlu yolda kayarak şarampole uçtu. Kazada 1’i ağır olmak üzere 2 özel harekatçı yaralandı.

Yaralı özel harekatçılar Köprüköy Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İkinci kaza ise Erzurum’un Palandöken ilçesi üst yol da meydana geldi. Karlı ve buzlu zeminde kontrolden çıkan araç takla attı. Kazada 3’ü ağır toplam 7 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

İki kazayla ilgili de tahkikat başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 25.01.2017 19:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTrafik KazasıKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.