İHH’Yİ KİRLİ OYUNUN PARÇASI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

İHH Erzurum Derneği Başkanı Bülent Güven, İHH Kilis Ofisi'ne yapılan operasyona ilişkin, “İHH İnsani Yardım Vakfı bir kez daha insanların insani yardım algısını değiştirmeyi hedefleyen bir kirli oyunun parçası olan yalan iddialarla karşı karşıya bırakılmak isteniyor" dedi.

20 Ocak 2014 Pazartesi 16:48
İHH’Yİ KİRLİ OYUNUN PARÇASI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR
14 Ocak 2014 tarihinde İHH Kilis Ofisine yapılan operasyonun hukuksuz olduğunu söyleyen Başkan Güven, operasyonun asıl hedefinin, İHH İnsani Yardım Vakfını bu kirli oyunun bir parçası yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Müslümanların kollektif bir şekilde direniş azmi gösterdiğine dikkat çeken Güven, “İHH İnsani Yardım Vakfı bir kez daha insanların insani yardım algısını değiştirmeyi hedefleyen bir kirli oyunun parçası olan yalan iddialarla karşı karşıya bırakılmak isteniyor. Bu kirli felekate bulaşanlar hergün biraz daha zelil bir konuma düşmektedir. Medya, kurumumuzu karalamaktan çıkmış, bu operasyonu El - Kaide ile bağlantılı olduğunu iddia edilen 6 şehirde eş zamanlı yürüttükleri operasyonun bir parçası olarak yansıtılmıştır. İHH İnsanı Yardım Vakfı 20 yıldır dünyanın dört bir yanına insani yardım çalışmalarında bulunmaktadır. İHH Türkiye merkezli yasal ve şeffaf bir kurum olduğundan bu tür yalan iddia ve saldırılar sonuçsuz kalmıştır. İHH İnsani Yardım Vakfı hakkında haber yapan medya kurumlarının ve mazlum insanların haklarını düşünerek hareket etmelerini temenni ediyoruz. Bu süreçte bizlere maddi ve manevi Erzurum Sivil Toplum Platformu Yönetim Kurulu Üyelerine ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıya, Vuslat Derneği Başkanı Şevket Gökçan, ESP Başkanı A. Kadir Demirbüken, A. Gazi Vakfı Başkanı Muhammed Emek, İMH Başkanı Mehmet Meral, Hasta Hakları Derneği Başkanı A. Nasır Polat, AGD Derneği Temsilcileri, Ebu İshak Vakfı Temsilcileri ve diğer sivil toplum kuruluşları katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2014 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.