İHA EKİBİNİN ÖRNEK VEFASI

İhlas Haber Ajansı (İHA) eski Erzurum Bölge Müdürü gazeteci Durdemir Bilirdönmez, ölümünün 3’ncü yıldönümünde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.

27 Ocak 2013 Pazar 16:02
İHA EKİBİNİN ÖRNEK VEFASI
Solunum yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle 3 yıl önce hayata veda eden gazeteci Durdemir Bilirdönmez, mesai arkadaşları tarafından unutulmadı. Asri mezarlıkta bulunan kabri başında toplanan İHA’nın eski ve yeni çalışanları, Bilirdönmez’i yad ettiler.

Gazeteciler Yasin’i Şerif okuyarak Bilirdönmez’in ruhuna dua ettiler.

Anma programına İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, İHA Erzurum Muhabiri Ahmet Akbuğa, İHA eski muhabir ve kameramanları Taner Nardemir, İrfan Tarakçıoğlu, Kemalettin Demirkıran, Onur Sağsöz, İhsan Senir, Salih Tekin, Selçuk Bilirdönmez ve iki küçük torunu katıldı.

Anma programı kar yağışı altında gerçekleşti.

DURDEMİR BİLİRDÖNMEZ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde onlarca gazetecinin yetişmesinde ciddi emeği olan Bilirdönmez, 68 yaşında ve 3 çocuk babasıydı. Erzurum'da Hürsöz Gazetesinde muhabir ve sorumlu yazı işleri müdürü olarak görev yapan Bilirdönmez, 1974-1992 yılları arasında Tercüman Gazetesi Erzurum Bölge Temsilciliği, 1993-2005 yılları arasında İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü yaptı. Sürekli basın kartı sahibi olan Bilirdönmez, gazetecilik alanında çok sayıda ödül aldı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin kurucu başkanlarından olan Bilirdönmez, bir süre başkanlık görevini de sürdürdü. Ankara Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Bilirdönmez, ölümünden 1 yıl önce “İpekyolu'ndan Olimpiyata Erzurum” adlı bir kitap çıkarmıştı.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2013 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şenol BİLİRDÖNMEZ 2013-01-28 11:35:55

rahmetli durdemir bilirdönmezi babamı unutmayıp ölüm yıl dönümünde mezarı başında yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarına,dostlarına çok teşekkür ediyorum.nur içinde yatasın şefim