Hünerli Eller’in bu haftaki konuğu Fatih Cengiz’di

Kanal 25 ekranlarında her hafta cumartesi günü saat 13.00’te canlı olarak yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen “Aygül Yılmaz’la Hünerli Eller” programın konuğu Aziziye Belediye Başkanı Sayın Fatih Cengiz’di.

07 Haziran 2011 Salı 10:32
Hünerli Eller’in bu haftaki konuğu Fatih Cengiz’di
Normal süresi bir buçuk saat olan program, izleyicilerin yoğun ilgi ve canlı telefon bağlantıları nedeniyle üç saat dolu dolu devam etti.
Programda ağırlıklı olarak sosyal ve kültürel belediyecilik konuşuldu. Belediye tarafından Aziziye’de gerçekleştirilen sosyal ve kültürel çalışmalar Belediye Başkanı Fatih Cengiz tarafından izleyicilerle canlı yayında paylaşıldı.
Canlı yayında başkanı karşılarında gören izleyiciler; isteklerini belirtmek ve çalışmalarını tebrik etmek için zaman zaman kanalın telefonlarını kilitlediler.
Belediye tarafından ev hanımlarının sosyal hayata katılımlarını sağlamak, onların eğitim ve istihdamına yönelik gerçekleştirilen el sanatları kurslarından, sunucu Aygül Yılmaz tarafından yerinde çekilen görüntüler programın sonunda izleyicilerle paylaşıldı.
Programa ayrıca; klavyede Afşin Çolak ile solist Hilal Akbulut’ta söyledikleri güzel türkülerle renk kattılar.
Programın tekrarı 7 Haziran Salı günü saat:16.00’da Kanal 25 ekranlarından izlenebilecek.
Kanal 25 televizyonu www.kanal25.org web sitesinden de izlenebiliyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.