HORASAN’DA SU SEVİNCİ

HORASAN’DA SU SEVİNCİ

29 Kasım 2015 Pazar 20:00
HORASAN’DA SU SEVİNCİ
Şahap ÇAKIR

Horasan’ın kanayan yarası olan içmesuyu problemi çözüme kavuşturuluyor. Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Horasan'da içme suyu ihtiyacının yıllardır sondaj kuyularından çekilen sularla karşılandığını, söz konusu yatırımla bu problemin ortadan kalkacağını ifade etti. Başkan Aydın, "Horasan ilçemizde içme suyu yıllardır sondaj kuyularından çekilen sularla karşılanıyordu. Bilindiği gibi kuyu suyu üretimi enerji kullanımından dolayı maliyeti çok yüksektir. Büyükşehir'in bu yatırımıyla birlikte Aras Nehri'nin kenarındaki dört keson ve sondaj kuyusundan içme suyu şebekesine verilen sular yerine su arıtma tesisinden çıkan dünya standartlarındaki kaliteli ve sağlıklı suları ilçe halkımızla buluşturacağız" dedi.
“Bizler ilçemize yapılan bu yatırımın heyecanını ve sevincini yaşarken ilçemizin belirli yerlerine ‘kuyu suyuna son’ başlıklı pankartlar asarak ilçe halkına duyurmak istedik.” Diyen Aydın, şunları söyledi: “Bu sevinci hep beraber yaşamak istedik ancak bu pankartları gören ilçemizde bulunan bazı art niyetli kişiler, milletimizin ilçemizin menfaatini düşünmeyen kesimler hemen bir dedikodu yaydılar ve bazı haber kuruluşlarına değişik açıklamalarda bulundular. ‘Su geliyor duyumları pankartlarda kaldı su gelmeyecek seçim nedeni ile asıldı’ gibi ama çok yakında inşallah bu tesisimizin açılışını hep beraber yapacağız. Horasan içme suyunda 60 yıllık makus talihini hep beraber yeneceğiz inşallah. Tabi herkes bunu bilsin ki bizler hizmetlerimizi yalanlarla değil, icraatlarla yapıyoruz. Böylelikle Horasan halkı, kaliteli ve dünya standartlarında suya kavuşmuş olacak" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 29.11.2015 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.