"HİZMETLERİMİZİ MUHTARLARLA BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent merkezindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

11 Temmuz 2014 Cuma 10:41
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan toplantıya 14 mahallenin muhtarı katıldı. Alt ve üstyapı, ulaşım, çevre, eğitim ve diğer yerel hizmetlerle ilgili sorunların masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Sekmen, muhtarları tek tek dinledi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan Sekmen, "Kent merkezindeki halk temsilcilerimiz muhtarlarla bir araya geldik. Onlarla yerel hizmetlerle ilgili istişarede bulunduk. Altyapı, cami ve okulların çevre düzenlemesi, eğitim ve ulaşım konularında taleplerini not ettik. Genel ve bireysel istekleri ele aldık" dedi.

"Muhtarlar bizim mahallelerdeki temsilcimizdir" diyen Sekmen, "Hizmetlerimizi muhtarlarla birlikte yapacağız. Onların görüş ve önerileri bizim için çok önemli. İstişareye dayalı olan yönetim prensibimizde muhtarların beklenti ve düşüncelerini, fikirlerini her zaman önemsiyorum" diye konuştu. Toplantıda yer alan Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Sadullah Aydemir de, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi muhtarların sorunlarını samimi bir şekilde dinledi. Hizmetleri bizimle birlikte yapacağını ifade etti. Bizlere verdiği önemi her fırsatta dile getirdi. Kendisine halkın temsilcilerine verdiği değer, ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.07.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.